Kerstpresentje voor de jeugd

      Geen reacties op Kerstpresentje voor de jeugd

Dit jaar dus geen “Oliebollen-Zaalvoetbaltoernooi” voor de jeugd. Het festijn dat ieder jaar plaatsvindt in Sporthal Baskenburg moest dus ook al, net als zoveel andere leuke dingen voor de jeugd, wijken door de “Corona”. 

Om toch iets kleins voor onze jeugd te verzinnen stak de jeugdcommissie de koppen bij elkaar. Wat kon er nu nog verzonnen worden voor de jeugd. Het organiseren van een activiteit was dus lastig, dus kwam het idee om voor iedere jeugdspeler van de VCV een klein “Presentje” klaar te maken.

Op zaterdagochtend 19 december ging de jeugdcommissie hard aan de slag. “Warme Bakker Piet Daane” had beloofd om de oliebollen voor het zaalvoetbaltoernooi te sponsoren. Van dit aanbod werd alsnog gebruik gemaakt. Natuurlijk werd de bakker daar hartelijk voor bedankt. Voor iedere jeugdspeler werd een bal opgepompt. Thomas en Mike hadden geen lucht meer over. En de dames Daniëlle, Wendy, Monique en Shenaas vulden voor iedereen een tas met bal, een oliebol en meerdere lekkernijen.

Vanaf 12.00 uur was het de beurt aan de jeugdleden om langs (binnenkomen mocht niet vanwege de strenge regels) de kantine te komen om hun presentje op te komen halen. Dankbaar werden de tasjes in ontvangst genomen en ging ieder weer huiswaarts.

Na de nieuwjaar hopen we iedereen weer terug te zien op het trainingsveld  en natuurlijk hopen we ook weer snel wedstrijden te kunnen spelen, want daar is iedereen tenslotte lid van V.C. Vlissingen voor geworden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.