Nieuws van de jeugdcommissie

2de Fase
 

De 2e fase van het KNVB Jeugdprogramma zit er bijna op. De jeugd heeft weer spannende en leuke wedstrijden kunnen spelen, de JO9-1, JO11-1 en de JO13-1 hadden de mogelijkheid om een klasse hoger te gaan spelen dan in de eerste fase. De JO9-1 en JO13-1 hebben zich goed staande gehouden. Alleen ging het voor JO11-1 wat moeilijker. De JO-11 was in fase 2 opgedeeld in 2 ploegjes. De JO11-2 is erbij gekomen onder leiding van Ways Zarin en Idris Zarin. Zij hebben naast kickboksen ook voetbal als passie. Wij zijn zeer blij met deze aanwinsten. De JO13-1 heeft heel de provincie door moeten reizen in de 1e  klasse en speelde daar prima wedstrijden. De JO17-1 heeft laten zien dat het onterecht gedegradeerd was naar de 3e klasse en beter in de 2e klasse tot hun recht komen. Wat vooral belangrijk is dat zij veel plezier beleefd hebben in de 2e fase en dat iedereen al weer uit kijkt om na de winterstop van start te gaan in de 3e fase.  Wat ook leuk om te melden is dat we een aantal zeer jonge leden erbij hebben gekregen en deze nu een JO-06 vormen. Dit zijn kinderen die net naar de basisschool gaan en vooral spelenderwijs leren een balletje te trappen. Zij komen 2 keer in de week trainen en sluiten wanneer ze klaar zijn om op Zaterdag een wedstrijd te spelen aan bij het JO-07 team.

 
Afbeelding met persoon, gras, schoeisel, buitenshuis Automatisch gegenereerde beschrijving
 
Nieuwe jeugdleden
 

Positief is het dat het aantal jeugdleden toeneemt en dat we zelfs in bepaalde jeugdcategorieën weer 2 ploegjes hebben. Alle jeugd is welkom we hebben in elke leeftijdscategorie spelers en teams. Sommige leeftijdscategorieën hebben zeker nog extra spelers nodig in de komende tijd, voor spelers met het geboortejaar 2009, 2010 en 2017,2018. Wij hopen mede ook zo dat de toekomst van onze JO-15 gewaarborgd blijft.

Nieuwe velden

In de kranten is afgelopen maand het bericht verschenen dat de velden op de schop gaan in de nabije toekomst. Als dit allemaal doorgaat is het fantastisch nieuws. Dan kunnen de wedstrijden ook eerder doorgaan bij slecht weer het is immers de bedoeling om een derde kunstgrasveld erbij te maken.

Voltallig jeugdbestuur/ jeugdcommissie

In september het jeugdbestuur voor het eerst samen gekomen, het jeugdbestuur bestaat uit 7 leden. Johan de Visser fungeert nu naast verenigingsvoorzitter ook als (interim) jeugdbestuur voorzitter. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste voorzitter die mee helpt om de jeugd afdeling in de komende jaren uit te bouwen.

Bezoek van een oud-lid

Tijdens één van de trainingen tijdens de herfstvakantie hebben we bezoek gekregen van Ilai Grootfaam. Ilai is begonnen bij de jeugd van VC Vlissingen en speelt nu voor Ajax JO-14. De spelers wilden graag met hem op de foto.

 
 
Afbeelding met persoon, buitenshuis, hemel, schoeisel Automatisch gegenereerde beschrijving