Nieuws van de jeugdcommissie

      Geen reacties op Nieuws van de jeugdcommissie

 

Toernooien
De Jeugd van VC Vlissingen zal in de maanden mei en juni a.s. deelnemen aan diverse toernooien bij vv Arnemuiden, sv Walcheren, HSVC’20. Daarnaast staan er ook verschillende teams ingeschreven voor deelname aan het toernooi bij RCS. We zijn deze clubs dankbaar dat ze de moeite nemen om leuke toernooi ’s voor de jeugd op te zetten. Ook wij hopen in de toekomst dit weer eens te organiseren. Ook hebben we gezien dat toernooien zijn verzet en overal breed een roep is aan vrijwilligers bij de jeugdafdelingen van clubs.

Scheidsrechters- en Jeugdtrainers opleidingen
Binnen VC Vlissingen wordt er gezocht naar leden of ouders die wat willen betekenen voor de vereniging. Om dit aantrekkelijk te houden en om toekomst gericht te kunnen blijven opereren, gaan enkele leden meedoen met een scheidsrechterscursus en enkele anderen een trainersopleiding gaan volgen.

Activiteiten
Recentelijk heeft VC Vlissingen JO11-1 een uitje gehad naar het Dock Fun Event Center en heeft JO9-2 deelgenomen als team bij één van de kickbokslessen bij Team Tabi in Middelburg. De vader van één van onze spelers is eigenaar van deze sportschool en de spelers kregen die avond een zware conditietraining en een les in discipline.

Beleidsplan
Op de achtergrond is het bestuur van VC Vlissingen bezig met een beleidsplan op te stellen voor de toekomst van de vereniging. Ook zal er in het beleid een ruime plaats worden ingeruimd voor de jeugdafdeling. Heeft u nog ideeën voor de jeugdafdeling? Mail deze dan naar de secretaris van de vereniging, Ruud Mulder (ruud.mulder@gmail.com) of grijp de telefoon (06 53438340).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.