In memoriam Bert Dijk

      Geen reacties op In memoriam Bert Dijk

Enkele weken geleden ontvingen wij het droevige bericht dat onze sponsor en oud-bestuurslid Bert Dijk was overleden. Bert had al heel lang een kwetsbare gezondheid, maar een besmetting met het coronavirus werd hem nu te veel.

Bert en zijn vrouw Lonie zijn in 1995 in de Scheldestraat in Vlissingen begonnen met hun bedrijf “Telemasters”, dat hier toen de eerste zaak op het gebied van telecom was. Een paar jaar later sloten zij zich bij de VCV aan als sponsor van één van de jeugdteams van onze vereniging. Onze club was in die tijd bepaald niet in rustig vaarwater en dreigde in 2000, door een tekort aan bestuurs- en kaderleden zelfs opgeheven te worden.

Bert was toen één van de stuwende krachten die zich sterk hebben gemaakt om de VCV te laten voortbestaan. Daarna heeft hij ook enkele jaren als penningmeester deel uitgemaakt van het bestuur en zorgde hij er met een streng maar rechtvaardig beleid dat de club ook financieel weer een stabiele basis kreeg. Maar Bert was zeker ook een gezellig mens, die de derde helft niet oversloeg en al snel niet meer weg te denken was bij onze vereniging.

Ook in de periode dat het onrustig was bij de VCV, bleef Bert de club steunen en bekleedde hij nog bestuursfuncties bij zowel de vereniging als de Sponsorstichting Vlissingen Vooruit. 

Bert is in de afgelopen 25 jaar dat hij bij de VCV betrokken is geweest erg belangrijk voor onze club geweest en daar zijn wij hem bijzonder dankbaar voor.

Wij wensen Lonie en Cynthia en Ivo veel sterkte toe met dit verlies.

Bestuur en leden V.C. Vlissingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.