Een sponsor eruit gelicht : PCI Nederland

Aan de Columbusweg 8 4462 HB te Goes is één van de vele vestigingen van PCI Nederland gevestigd. Voorheen nog als Bouman Kantoor Totaal is PCI Nederland al geruime tijd sponsor van onze vereniging.

PCI Nederland is innovatief en ambitieus. Volgens directeur Bas Kamphuis zelfs “op het fanatieke af,” . Dat is ook nodig, want de markt verandert in een enorm tempo. Als het bedrijf niet mee wil blijven veranderen, dan raakt men achterop. Ze zijn dan ook nog lang niet klaar met groeien. PCI Nederland werkt vandaag aan de wereld van morgen en daar zijn ze trots op.

Waar zorgt PCI Nederland o.a. voor
Jij doet waar je goed in bent. Brood bakken, hypotheekadvies, kleding verkopen, consultancy: het maakt niet uit waar jij in uitblinkt. Maar je kunt wel hulp gebruiken. En dat is waar PCI goed in is. PCI levert en onderhoudt de beste informatie- en communicatieoplossingen. Van document management tot Cloud & IT-oplossingen, en van kantoorartikelen tot printers.

PCI gelooft in een ideale werkomgeving voor iedereen. Hier zorgen informatie en processen ervoor dat ondernemingen en instanties optimaal kunnen presteren. Het is een omgeving waar iedereen zich kan focussen op zijn kernactiviteit.

Zoals u ziet, kan PCI voor collega-sponsors een geweldige partner zijn in en om het kantoor. Ook particulieren kunnen er natuurlijk terecht voor hun kantoorartikelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.