Een sponsor er uitgelicht……. Van Keulen Transport

Onlangs vierde Van Keulen Transport zijn 75-jarig jubileum. Een trotse vader en zoon van Keulen gaven op de receptie aan de vele aanwezigen uitleg over de 75 jaar Van Keulen Transport.

Het bedrijf, dat gehuisvest is aan de Uijterschootweg 3, 4338 PN te Middelburg is als lid van de Stichting Vlissingen Vooruit verbonden als sponsor aan V.C. Vlissingen.

Het bedrijf heeft zich weten te profileren als een professioneel en betrouwbaar logistiek partner, thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Met een modern wagenpark, de meest moderne communicatiemiddelen, ruime op- en overslagfaciliteiten, een vakbekwaam team en een gestroomlijnde organisatie, staan zij zo sinds jaar en dag paraat voor hun klanten uit de directe omgeving, maar ook ver daarbuiten. Zij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden. Het werkgebied is voornamelijk gericht op de Benelux, maar desgewenst transporteren zij ook naar landen als bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië.

Met inmiddels de derde generatie van Keulen aan het roer, mag met recht gesproken worden van een bedrijf met een familiaal karakter. Dit komt tot uiting in korte lijnen en een open communicatie. Waarden als kwaliteit, service, flexibiliteit en betrouwbaarheid hebben daarbij in de afgelopen 75 jaar altijd een centrale rol gespeeld en vormen het visitekaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.