Een regelmatige 6-0 overwinning op Cadzand

      2 reacties op Een regelmatige 6-0 overwinning op Cadzand

Odette hield afgelopen zaterdag niet alleen huis langs de kust. Ook op de Zeeuwse voetbalvelden richtte het competitieschade aan. De storm zorgde ervoor, dat menig voetbalwedstrijd afgelast werd deze zaterdag. Dit leidde er dan ook toe, dat alle jeugdwedstrijden van V.C. Vlissingen afgelast werden en dat ons 1e zijn wedstrijd op het kunstgras spelen moest, mede omdat JVOZ binnen 18 uur al 3 wedstrijden op het hoofdveld had gespeeld en het veld daar eigenlijk niet tegen bestand is.

Tot ieders verbazing werd de wedstrijd toch in een heerlijk herfstzonnetje gespeeld. Er was dan ook geen paraplu of regenjas nodig langs de lijn. Vlissingen speelde energiek en goed voetbal. Het dirigeerde het spel en dwong Cadzand achteruit. Het duurde net als vorige week tot aan minuut 31 voordat de eerste goal viel. Na enkele gemiste mogelijkheden was het Wilfred Vrede, die de score opende door van dichtbij binnen te schieten. Goed en sterk doorzetten van Renzo Roemeratoe over links betekende een 2-0 voorsprong bij de rust.

Grensrechter Aylwin Vermeulen werd net als zijn collega niet gezien door de scheidsrechter

Na de rust werd de bankschroef nog wat steviger aangedraaid en zette onze jonkies zich ook op de topscorerslijst van de competitie. Eerst was het de beurt aan de pas 17-jarige Hicham Bouzambou, op maat bediend schoof hij de bal in de korte hoek en stond de 3-0 op het bord. Een overtreding binnen de 16 op Abdulaziz Ali betekende een strafschop, die door hemzelf benut werd. Het hoogstandje van de middag kwam op naam van Khalid el Hattach. Op de vierkante meter dolde hij 4 tegenstanders en schoot de bal vanaf 16 meter in de verre kruising. Op t.v. zou dit menigmaal herhaald worden. Het was nog niet klaar deze middag. Ook de, net als Hicham, 17-jarige Hamza Zariouh liet het net nog een keer bollen. Met zijn eerste competitiegoal zorgde Hamza voor de 6-0 eindstand.

Een goede overwinning op een zeer sportieve tegenstander, die de wedstrijd moest eindigen met 10 man, omdat een scheidsrechter zijn eigen wedstrijd floot en zich zelfs niets van beide grensrechters aantrok. In een wedstrijd waarin, niet 1 onbehoorlijke overtreding viel, zelfs de strafschop door helemaal niemand begrepen werd, wist deze man 5 x geel te trekken, waarvan 1 speler van Cadzand er 2 mocht ontvangen. Voor volgende week staat de uitwedstrijd bij Hansweertse Boys op het programma. De wedstrijd op Sportpark Zijpe vangt aan om 14.30 uur.

2 gedachten over “Een regelmatige 6-0 overwinning op Cadzand

 1. Albert en tiny abee

  Leuk verslag maar is er mogelijk om de namen met rugnummers van spelers bekend te maken op papier zoals vroeger bij het eerste vr gr Albert en Tiny

  1. Peter Snaaijer Auteur bericht

   Beste Albert, de spelers hebben (nog) geen vast rugnummer. Vorige seizoenen was dit wel zo. Als ik er ben bij thuiswedstrijden zal ik ervoor zorgen dat u een wedstrijdformulier ontvangt, zodat u kunt zien wie in deze wedstrijd met welk rugnummer speelt. Mocht ik het vergeten, vraag mij er dan even om.

   Mvg,
   Peter Snaaijer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.