Een punt op de valreep voor Vlissingen (zon)

      Geen reacties op Een punt op de valreep voor Vlissingen (zon)

Spelers vieren de late gelijkmaker

Na een goede voorbereiding en een sterke bekerreeks werd zondag gestart aan de competitie. Vol goede moed werd er afgetrapt op het kunstgras aan de Irislaan. Een matige eerste helft deed de moed in de schoenen zakken bij het Vlissingse publiek. Binnen een half uur stonden de cijfers 0 – 3 op het bord.

Na waarschijnlijk stevige woorden in de rust werd de 2e helft energieker aangepakt. Binnen 6 minuten waren het Geraldi Geerman en Thomas de Rijke die de score een ander aanzicht gaven. Met deze 2-3 stand werd er verder gejaagd op de gelijkmaker. Deze kwam, echter niet direct, maar 6 minuten in blessuretijd, de scheidsrechter had al aangegeven dat er bij het nemen van een vrije trap nog maar zo’n 40 seconden te spelen was, was Joran Maliepaard het goudhaantje. Hij volleerde de bal vanuit de vrije trap rechtstreeks de kruising in.

Na de matige eerste helft werd met een echte teamprestatie toch nog een punt uit het vuur gesleept. Volgende week reist Vlissingen (zon) af naar Delft om daar met D.H.C., dat met 0 – 2 won bij V.U.C., de strijd aan te gaan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.