Een 0-4 overwinning in Hansweert

      Geen reacties op Een 0-4 overwinning in Hansweert

In een droevige ambiance in Hansweert, geen toeschouwers vanwege de Corona en heel de wedstrijd een druilerige regen, haalde Vlissingen zijn 3e opeenvolgende overwinning in de competitie binnen.

Zoals verwacht domineerde Vlissingen de eerste helft, toch waren er ook wat speldenprikjes van de tegenstander. Ondanks het overwicht was Vlissingen in de eerste helft niet bij machte om te scoren. Het houtwerk werd 3x getest deze helft en de keeper hield verder vaak op miraculeuze wijze zijn doel ook schoon. Toch wat tegenvallend werd de rust dus bereikt met een nog altijd leeg scorebord.

Na de rust hetzelfde overwicht als voor de rust. Het duurde tot de 53e minuut voordat de bal tegen de touwen ging. Op aangeven van aanvoerder Khalid el Hattach was het Wilfred Vrede, die zijn schoen (of was het zijn scheenbeen) op knappe wijze tegen de bal zette en zo de 0-1 voorsprong op het bord zette. 2 minuten later was het alweer raak, Renzo Roemeratoe deed wat hij de eerste 2 competitiewedstrijden ook deed, hij pegelde de bal de goal in en zorgde voor de 0-2. Het duurde hierna tot aan de 81e minuut voor er weer gejuicht kon worden. Voor de 3e maal was Khalid el Hattach de aangever, Hicham Bouzambou was de afmaker, 0-3. 5 minuten voor tijd droeg ook Abdulaziz Ali zijn steentje nog bij. Hij zorgde voor de 0-4 eindstand.

Deze derde overwinning zet Vlissingen aan kop van de ranglijst. Samen met Wemeldinge met 9 uit 3. Volgende week wacht om 15.00 uur Jong Ambon thuis aan de Irislaan. Een wedstrijd, waar vanwege het Corona-beleid geen toeschouwers bij aanwezig mogen zijn. Het verloop van de  wedstrijd, die geleid gaat worden door scheidsrechter Harry Koster, is te volgen via het Twitter-account van V.C. Vlissingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.