Dit was het weekend (26 jan – 27 jan)

      Geen reacties op Dit was het weekend (26 jan – 27 jan)


Weinig wedstrijden, maar wel succes het afgelopen weekend voor de spelende teams.

Op zaterdag oefende de jongens van JO15/1 tegen Nieuwland JO15/1, wat onder leiding staat van ons eerste elftal-speler Jiri van de Hemel. Na een 2-0 ruststand werd een 6-0 overwinning geboekt door de onzen.

“s Middags was het de beurt aan (zat) 1 om te oefenen. Op het kunstgras was Patrijzen de tegenstander. Eind vorig seizoen werd het 3e-klasserschap behouden door in de na-competitie Patrijzen te verslaan. Deze middag 3 gastspelers,  Rick Balk en Menancio Weeda van (zon) 1 speelde mee en de 15-jarige Hicham Bouzambou maakte zijn debuut in een standaard elftal.
Door Kailas Parker, die koud in het veld stond en de bal nog niet had aangeraakt, kwam Vlissingen op een 1-0 voorsprong. Orlando Schulze verdubbelde voor de rust de voorsprong. Na de rust een gelijk opgaand potje, wat resulteerde in een 2-0 overwinning.

Op zondag was het de beurt aan Vlissingen (zon) 1. Tegenstander RKSV Minor moest verslagen worden om nog enigszins aansluiting te houden met de veilige plaatsen. Na een 0-0 ruststand was het Raymond Wolff, die halverwege de 2e helft de 1-0 op het bord schoot. Deze 1-0 werd over de streep getrokken, wat betekende dat de eerste thuisoverwinning een feit was. Dit moet de mannen van Thomas Ragut een enorme boost gaan geven om de competitie te vervolgen.

Hier kunt u de foto’s vinden, die van de wedstrijd V.C. Vlissingen – RKSV Minor gemaakt zijn door Paul ten Hacken 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.