De VCV – Quiz Eindstand en Prijswinnaars

      Geen reacties op De VCV – Quiz Eindstand en Prijswinnaars

De eindstand van de VCV – Quiz is voor de Kerstdagen opgemaakt en de prijzen zijn ondertussen uitgereikt.

Het was een spannende strijd om de bovenste plaatsen, die gewonnen is door Peter Meliefste. Van de in totaal 48 te behalen punten wist Peter er 41 te scoren. In Ronde 1 waren het er 9, zo ook in Ronde 2. Na deze 2 rondes bezette Peter samen met Jos Francke en Paul te Hacken nog de gedeelde 3e plaats. In de Slotronde sloeg hij zijn slag met 23 van de 28 punten en werd hierdoor winnaar van de VCV – Quiz. 

Winnaar Peter Meliefste

Peter Meliefste keek verrassend op, toen we met de prijs bij hem aan de deur stonden en sprak zijn waardering uit voor het organiseren van de quiz. Hij had er met veel plezier behoorlijk wat tijd ingestoken om aan de juiste antwoorden te komen en bedankte de organisatie voor het ontvangen “kerstpakket”.

Nr. 2 Martin Jansen

De 2e prijs is in handen gekomen van Martin Jansen. Deze voetbalkenner en allesdoener bij buurvereniging s.v. Walcheren, die na Ronde 2 nog de gedeelde 1e plaats in nam met Sjors de Koning, was blij verrast met de 2e plaats in de eindstand van de VCV – Quiz.

Nr. 3 Jos Francke

Voor de 3e plaats in de eindrangschikking togen we naar Jos Francke. Ook Jos was druk bezig geweest om de antwoorden te vinden. Jos vond het een leuk initiatief om zo de binding met de vereniging in tact te houden in deze toch wel nare Corona-periode.

Tot slot van dit quiz – evenement willen we laten weten, dat we het ontzettend leuk vonden om dit te organiseren. We danken de deelnemers voor hun deelname en hopen, dat iedereen het leuk gevonden heeft. Wie weet gaan we zoiets volgend jaar opnieuw organiseren.

In onderstaand bestand vindt u de totale uitslag. Per tabblad ziet u de stand per ronde en op het tabblad eindstand natuurlijk de eindstand van de VCV – Quiz

Antwoorden + Eindstand VCV – Quiz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.