De Presentatiegids 2020 – 2021

      1 reactie op De Presentatiegids 2020 – 2021

Na hard werken is afgelopen week de “Presentatiegids seizoen 2020 – 2021” uitgekomen.

In de gids komen diverse personen met een relatie met de vereniging aan het woord. Zo is het voorwoord geschreven door voorzitter Johan de Visser. Hij praat over “De nieuwe koers”, die de vereniging zal varen na het afscheid nemen van de prestatieve zondagtak. Hoofd T.C. Ruud Pennings verteld over de toekomst op technisch gebied en de vooruitgang die er bij de jeugd geboekt is en verder geboekt zal moeten gaan worden. Hoofdtrainer Thomas Ragut verteld wat hij met de eerste selectie wil gaan bereiken en hoe hij hieraan werken gaat.

Uit de sponsorhoek vertelt John Joossens over zijn onderneming “Meulenberg Media”, dat al jaren als sponsor verbonden is aan V.C. Vlissingen. Verder wordt er aandacht besteed aan supporter en sponsor Sander van de Wetering, die vanuit Zuid Limburg onze vereniging een warm hart toedraagt en ook vrijwel iedere wedstrijd aanwezig is.

Voor de rest vindt u in de gids een presentatie van het bestuur inclusief de ondersteuning, het competitieprogramma van het vlaggenschip, een presentatie van alle teams en hun competitie-indelingen.

“Last but not least” worden alle sponsors die iets betekenen voor V.C. Vlissingen benoemd. Met deze grote groep sponsors is de vereniging zeer verheugd en zij worden dan ook bedankt voor het gestelde vertrouwen.

Een speciaal bedankje voor het verschijnen van deze “Presentatiegids” gaat uit naar alle adverteerders, huisfotograaf Paul ten Hacken, drukkerij Meulenberg Media, de redacteuren Kees Lindenberg en Aylwin Vermeulen en acquisiteur Willem van der Hoofd. Zonder medewerking van deze mensen was het niet mogelijk geweest om de gids op de plank te krijgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze Presentatiegids,
kunt u een mail sturen met uw adresgegevens naar :
info@vcvlissingen.nl 

1 gedachte over “De Presentatiegids 2020 – 2021

  1. Albert en tiny abee

    Presentatie gids ontvangen complimenten hier voor ziet er professioneel uit
    Prachtige foto,s top top en nog eens top
    Vr groet tiny en albert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.