De jeugd kan het trainingsveld weer op

De lichten zijn op groen gezet door het kabinet en de gemeente, dus de jeugd van onze vereniging gaat de velden weer op om te trainen. Vanaf woensdag 29 april is het op iedere maandag en woensdag voor de jeugd tot en met 12 jaar weer mogelijk om weer tegen de ballen komen te schoppen. Buitenom de leden van de vereniging is het mogelijk voor iedereen om o.a. onder leiding van speler(s) van Groene Ster te komen trainen aan de Irislaan. De trainingen voor de jeugd tot en met 12 jaar vangen aan om 18.00 uur en duren tot 19.00 uur. De trainingen voor de oudere jeugdleden vangt aan om 19.00 uur. De trainingen voor deze leeftijdscategorie zijn echter alleen toegankelijk voor leden van de vereniging.

Spelertjes dienen in sporttenue op het complex te verschijnen. De kleedkamers zijn gesloten, er kan dus niet omgekleed of gedoucht worden. De ouders kunnen de kinderen afzetten bij het sportpark alwaar de kinderen opgevangen worden door de trainers. De ouders mogen het sportcomplex echter niet betreden en dienen ook buiten het complex de afgesproken afstanden van elkaar te respecteren. Ook de kantine is gesloten.

We hopen jullie woensdag 29 april weer te zien. Ben je dus jonger dan 13 jaar neem dan je vriendje of vriendinnetje mee. Ook kinderen zonder enige connectie met de vereniging zijn dus welkom.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.