De jaarlijkse mosselavond

      Geen reacties op De jaarlijkse mosselavond

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. De jaarlijkse mosselavond georganiseerd door de Stichting Vlissingen Vooruit in samenwerking met de vereniging stond op de planning.

Willem van der Hoofd had weer stevig zijn best gedaan om van deze avond een gezellige party te maken. Ongeveer 125 personen, veelal sponsoren met aanverwanten, waren op deze altijd gezellige business-avond afgekomen. Willem heette dan deze avond alle genodigden van harte welkom.

Er kon deze avond net als al de andere jaren weer gekozen worden uit mosselen of saté voor de niet-mosselliefhebbers. Dat het overgrote deel voor de heerlijk mosselen koos, hoef ik hier niet neer te zetten. De mosselen, geleverd door Piet van Oost uit Yerseke, werden zoals altijd bereid door onze mosselkokers uit dit vissersdorp. Toon moest het deze keer wel zonder zijn vrouw Anja doen, maar had waardige vervangers (dochter en schoonzoon) meegenomen. De mosselen smaakten heerlijk en hadden gretig aftrek. Ook de saté, voorbereid door Marjan en Dewy van der Hoofd smaakten voortreffelijk.

De avond werd verder omlijst door live muziek verzorgd door Jeroen Hollander. Jeroen wist de boel heel de avond op een gezellige manier aan de gang te houden met zijn veelzijdige repertoire.

Al met al weer een top-avond voor iedereen. Zonder de inzet van de vrijwilligers in de keuken en achter de bar was deze avond niet mogelijk geweest. De dank van zowel vereniging en stichting gaat dan ook zeker naar deze mensen. Willem van der Hoofd mag hier absoluut niet vergeten worden. Zonder zijn inzet was deze avond niet eens tot stand gekomen.

Door deze avond hopen we dat de binding met V.C. Vlissingen van onze sponsors weer wat verstevigd is. Wij hopen ze dan ook te mogen ontvangen tijdens en rondom de wedstrijden van V.C. Vlissingen (zon) op het veld in in ons sponsorhome.

De foto’s zijn natuurlijk weer van onze fotograaf Paul ten Hacken. Om nog wat meer sfeer van deze avond te kunnen proeven kijkt op de Sponsoravond-pagina van Paul zijn site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.