De bal gaat weer rollen

      Geen reacties op De bal gaat weer rollen

Komend weekend gaat de bal weer rollen. 4 teams gaan de strijd aan in competitieverband en 1 team gaat vriendschappelijk de wei in.

Op zaterdag gaat onze JO15/1 voor een vriendschappelijke pot op bezoek in Middelburg bij Jong Ambon JO15/1. deze wedstrijd op “Sportpark de Sprong” start om 11.15 uur.

V.C. Vlissingen JO15/2 gaat verder met de najaarscompetitie. Om 09.45 uur is aan de Irislaan het JO15/2 team van St. Breskens/Schoondijke de tegenstander.

Het 1e zaterdag team hervat komende zaterdag de strijd tegen de degradatie in Zaamslag. De plaatselijke voetbalploeg aldaar is om 14.30 uur de tegenstander van onze jongens.

Op zondag is het om 11.30 uur de beurt aan onze Spaanse vrienden die ons 3e zondagteam bemannen. D.O.S.K.O. 3 zal hiervoor in hiervoor in Vlissingen verschijnen om de strijd aan te gaan.

Het vlaggenschip van onze club vertrekt om 11.00 uur met de bus vanaf de kantine om in Gorinchem aan te treden tegen Unitas. Om 14.30 uur zal scheidsrechter Y. Pieters op “Sportpark Molenvliet”  voor de aftrap fluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.