Dankbetuiging Kees Lindenberg

Hartelijk dank!!

Afgelopen zaterdag ben ik bij de VCV-familiedag op sportpark Irislaan door verkeerd medicijngebruik flauwgevallen en, gelukkig slechts voor korte tijd, in het ziekenhuis beland. Ik wil Renato Dijkstra en de anderen die mij direct hulp hebben geboden hartelijk bedanken. Ook iedereen die daarna contact met me hebben opgenomen om mij het beste te wensen dank ik hartelijk voor hun belangstelling. Tot slot dank ik de VCV-legends van Renato van harte voor de prachtige fruitmand.
Het gaat inmiddels weer goed met me en ik hoop jullie snel weer te zien, b.v. zaterdag a.s. op het bedrijventoernooi van onze vereniging.

Kees Lindenberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.