Bedrijventoernooi VC Vlissingen groot succes

Op zaterdag 9 juli j.l. heeft VC Vlissingen na twee coronajaren weer haar traditionele bedrijventoernooi gehouden. 15 bedrijventeams van 7 spelers (incl. keeper) streden op de kunstgrasvelden van sportpark Irislaan onder uitstekende weersomstandigheden om de eer en de prijzen.

De winnaars Rehatta Couriers

Het team van Rehatta Couriers, dat voor het eerst deelnam, is winnaar van het toernooi geworden, door in de finale de winnaar van het vorige toernooi (2019) te verslaan. Op de derde en vierde plaats eindigden ook twee nieuwkomers, nl. de teams van Haar Kreatie Voor Ieder 1 en Manchest Hair United. Het team van Bondewel Ist won dit jaar de sportiviteitsprijs.

Het sportieve gebeuren werd in de loop van de middagen avond  gevolgd door een bijzonder gezellige afterparty, met de prijsuitreiking, de trekking van een loterij met vele prachtige prijzen, een barbecue en muziek met zang van Marco Polo.
Kortom, het was een zeer geslaagde dag. Dit uiteraard dankzij de vele vrijwilligers die aan dit evenement hebben meegewerkt. Denk daarbij aan de scheidsrechters, waarvan er kort vóór en zelfs tijdens het toernooi enkele noodgedwongen moesten afhaken. De andere scheidsrechters en ook enkele spelers sprongen bij en zorgden met een extra inspanning dat het toernooi goed kon worden afgewerkt. Hartelijk dank hiervoor! Onze dank gaat verder uit naar de mensen van het toernooisecretariaat, de EHBO-ers, het horecapersoneel en alle anderen die hun handen uit de mouwen hebben gestoken. En last but not least danken wij de hoofdsponsors van deze editie van het bedrijventoernooi, Schelde Exotech en J&A Dak en de overige toernooisponsors. 

De toernooi-organisatie   

Met dank voor de foto’s van Izaak Rehatta, Michael van de Pavert en Dream Cars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.