Bedrijventoernooi VC Vlissingen 2023: warm maar gezellig!

Op de kunstgrasvelden van sportpark Irislaan werd op zaterdag 8 juli j.l. de warmste editie tot nu toe van het Bedrijventoernooi van VC Vlissingen gehouden.

15 teams van 7 spelers (incl. keeper) speelden in 2 poules onder tropische omstandigheden hun wedstrijden om aan het eind van de dag de prachtige wisselbeker omhoog te kunnen houden.

Als gevolg van het niet-opkomen dagen van een team én een scheidsrechter kende het toernooi een stroeve start. Het was mooi om te zien dat de oplossing geboden werd door enkele andere teams die met hun “overschot” aan spelers een combinatieteam formeerden, zodathet wedstrijdschema in stand kon blijven. Een mooi voorbeeld van sportieve samenwerking!

Het was bijzonder en verrassend dat dit combinatieteam het toernooi uiteindelijk ook nog wist te winnen. In de finale werd het team van Solar2Enjoy met 4-1 verslagen.

De derde plaats werd opgeëist door het ook dit jaar weer sterk presterende team van Dream Cars.

De sportiviteitsprijs ging deze keer naar het team van Damen Schelde Naval Shipbuilding.

Na afloop van het sportieve gedeelte werd het toernooi in en rond de VCV-kantine afgesloten met de prijsuitreiking, de trekking van een loterij met prachtige prijzen en een gezellige afterparty, met muziek en zang van Stefan van Heijningen en een barbecue.

Als organisatie zijn we blij dat we ook dit jaar weer kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Heel prettig was ook de samenwerking met de evenementencommissie van onze vereniging, een samenwerking die volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen.

Tot slot danken we de vele vrijwilligers die aan dit evenement hebben meegewerkt, zoals de scheidsrechters, de mensen van het toernooisecretariaat, de EHBO-ers, het horecapersoneel en alle anderen die hun handen uit de mouwen hebben gestoken.

En last but not least danken wij de hoofdsponsor van het toernooi, Solar2Enjoy Zeeland en de overige toernooisponsors voor hun steun.

De toernooi-organisatie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.