Bedankje van Kees Lindenberg

      Geen reacties op Bedankje van Kees Lindenberg

Blij en verrast ben ik met de benoeming tot ere-lid van VC Vlissingen tijdens de algemene ledenvergadering van de club op 19 juli j.l.

Ik dank het bestuur en de leden hartelijk voor deze eervolle benoeming. Ook dank ik familie, vrienden en bekenden voor de vele positieve reacties. Sommigen van hen hebben ook een VCV-verleden, als speler en/of als vrijwilliger. Het samen met hen kunnen bijdragen aan het goed functioneren van de vereniging is voor mij altijd een belangrijke motivatie geweest om me voor de VCV in te zetten. We hebben hele mooie jaren gekend met een grote sterke VCV. Nu is de club heel wat kleinschaliger, maar voor mij nog steeds de moeite waard om lid van te zijn en me voor in te zetten. Als ik al die namen van die oud-VCV-ers zie, die de club nu, weliswaar op afstand, toch nog volgen dan wordt het misschien wel weer tijd voor een gezellige reünie! Laat ik beginnen om jullie voor komend seizoen uit te nodigen om op vrijdagavond en op zaterdag te komen kijken naar de wedstrijden van de veteranen, de jeugd en de senioren en een bezoekje te brengen aan onze gezellige kantine.

Kees Lindenberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.