1 gedachte over “(6) De Quiz – Deel2

 1. Henk Smit

  Beste Peter,
  Leuk je quizen. Heb jij ze bedacht? Wat een een voorbereiding en werk om het allemaal goed te presenteren. Ik waardeer altijd zulke initiatieven. Laat je niet leiden door eventuele geringe deelname. dan wordt het “lijden”. Je hebt wat in je hoofd, vind je leuk om te doen en ga je aan het werk. Zo gaat dat bij mij en ook bij jou, heb ik het idee.
  Ik weet van de geschiedenis van VC Vlissingen niets. Pas in 2004 in Koudekerke/Dishoek komen wonen. Daarom deed ik niet mee aan de eerste quiz. Opzoeken vond ik niet sportief. Dus alles raad ik maar. Soms kom ik wel bekende namen tegen: Jo Jansen, Peter van Vossen en nog wat. Maar die staan er misschien bij als afleidingsmanoeuvre.
  Wie weet raad ik nog een paar goed.
  Een hartelijke groet van Henk Smit uit Dishoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.