4 uit 2 voor Vlissingen (zon) aan het eind van het jaar

In Vlissingen was op zondag 8 december “buurman” D.O.S.K.O. op bezoek. In één van de misschien wel slechtste wedstrijden van het seizoen wist Vlissingen geen overwinning te behalen.

Het waren de Bergenaren, die onverwacht na iets meer dan 10 minuten op een 0-1 voorsprong kwamen. Vlissingen bleef slordig spelen, maar het was Renzo Roemeratoe na 30 minuten uit een flipperkast situatie de bal keihard binnen schoot. Met deze 1-1 stand werd er gerust.

Renzo Roemeratoe, maker van de 1-1 tegen D.O.S.KO.

Na de rust bleef Vlissingen slordig spelen. Mistte wat kansen, maar gaf in  ieder geval niets weg. 3 punten hadden belangrijk geweest in de kop van de ranglijst. Het bleef er echter bij 1.

Paul ten Hacken zorgde deze wedstrijd weer voor de foto’s. Deze zijn te bewonderen op zijn hier op zijn site

De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen was voor de zondag-tak een uitwedstrijd naar Rotterdam. Tegenstander deze 15e december was Hillegersberg. Tegen deze in de onderste regionen bivakkerende tegenstander was het in deze fase van de competitie belangrijk om de 3 punten mee naar huis te nemen

Geraldi Geerman (rechts) maker van 2 goals tegen Hilligersberg

Er werden in de eerste helft aardig wat kansjes gecreëerd. Het was Gino Zuppelli, die na een minuut of 18 voor het eerst het net liet bollen. Net voor het half uur tekende Geraldi Geerman voor de 0-2. Lang kon deze voorsprong van 2 goals niet gevierd worden. Voordat er uit-gejuicht  was lag de bal achter Karim ben Sellam. Met de 1-2 op het bord werd de thee opgezocht.

Na 20 minuten in de 2e helft leek Vlissingen op rozen te zitten. Binnen een minuut was het eerst Geraldi Geerman en snel daarna Thomas de Rijke, die voor de 1-3 en de 1-4 zorgde. Hillegersberg kwam echter terug in de race. 10 minuten voor tijd kwam de stand op 2-4 en 2 minuten voor tijd zelfs 3-4. Gelukkig werd de overwinning toch over de streep getrokken, wat betekende, dat een plek in de kop van de ranglijst gehandhaafd bleef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.