2 Overwinningen V.C. Vlissingen 1

      Geen reacties op 2 Overwinningen V.C. Vlissingen 1

De competitie is ondertussen 2 wedstrijden onderweg en beide wedstrijden werden door het eerste elftal in winst omgezet.

De eerste wedstrijd werd in Middelburg gespeeld tegen M.Z.V.C. Nadat scheidsrechter Harry Koster vanwege “de week van de scheidsrechter” in het zonnetje was gezet door onze aanvoerder ging Vlissingen zeer voortvarend van start. Het was Jaydian Guanipa, die om knappe manier binnen 2 minuten de 0-1 op het bord schoot. Na 17 minuten leek de 0-2 op het bord te komen, maar Saïd Bouzambou wist een strafschop niet om te zetten in een doelpunt. Toch was het Saïd Bouzambou, die de 0-2 scoorde, het was onderhand wel de 44e minuut. Met deze 0-2 voorsprong werd er om de thee gegaan.

Amran Dahraoui

Na de rust een duidelijk sterker Vlissingen. Het waren Amran Dahraoui, Hicham Bouzambou, Anthony Osuji en Hoessein Bouzambou, die Vlissingen naar een zeer verdiende 0-6 overwinning schoten.

De tweede wedstrijd was thuis aan de Irislaan. Tegenstander deze zaterdag was DwO’15 de tegenstander. Ook in deze wedstrijd werd er lustig op los gescoord. Binnen 15 minuten was het al 3x raak geweest. Het waren Saïd Bouzambou, Karim Boughaba en Hicham Bouzambou, die achtereenvolgens de doelpunten op hun naam schreven. Een strafschop, nu genomen door Abdulaziz Ali, zorgde voor de 4-0. 1 Minuut later lag de bal aan de andere kant op de stip en stond de 4-1 op het bord. Nog voor de rust werden er doelpunten toegevoegd door wederom Saïd Bouzambou en door Amran Dahraoui, wat een 6-1 ruststand betekende.

Na de rust nam Vlissingen duidelijk gas terug. Met 5 wissels in totaal werd de score opgevoerd. De gemiddelde leeftijd werd door de jongens van JO17 drastisch naar beneden geschroefd. De 8-1 overwinning die na 90 minuten op het bord stond werd behaald met doelpunten van Anthony Osuji (uit een strafschop) en de mooiste van de dag van Mourad Azzanagui.

Komende zaterdag ontvangen we Spui op ons sportpark. De wedstrijd vangt aan om 15.00 uur en staat onder leiding van dhr. Coskan. U bent natuurlijk weer van harte welkom om de jongens aan te komen moedigen.

Vergeet daarbij ook niet om een bezoek te brengen aan onze kantine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.